
Szőlődaráló Tatta TZ-1801IN, zúzóképesség 300 kg/h, tartály 25 l, Rozsdamentes acél, Piros
Ahhoz, hogy a must felszabaduljon a szőlőbogyókból, hogy elválasszon a magoktól, a héjtól és a pép szilárd összetevőitől, a héjat meg kell törni és a szem magját fel kell törni. Ennek a műveletnek, amelyet aprításnak neveznek, meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, amelyektől a kapott must minősége függ. A kezdeti technológiai művelet a szőlő elsődleges feldolgozásán belül a bogyók összezúzása és a fürtök szétválasztása (szártalanítás). Ez a daráló minden háztartásban nélkülözhetetlen.
Használat módja:
- A szőlődarálót a hordó fölé helyezik, ahol a zúzott szőlőt összegyűjtik, és a hajtókart elforgatják.
- Használat előtt alaposan mossa le a darálót vízsugárral.
- A darálót egy legalább 50 literes (hordós, kis) űrtartalmú edény fölé kell helyezni, amelybe összegyűjti a zúzott szőlőt.
- A zúzótartály táplálása levelek vagy fás részek nélkül történik – kivéve a szőlőfürtöket.
- Karbantartás
- A tartó és a hajtókar elektrosztatikus térben porfestéssel védve lesz a korrózió ellen.
Ügyfél előnyei:
- nem befolyásolja a must (bor) ízét
- könnyű súly
- könnyen kezelhető
A termék előnyei:
- rozsdamentes festett fémlemezből készült
- speciális fogazású kompozit anyagú hajtó- és zúzógörgők a biztonságos és folyamatos, progresszív zúzóút biztosítása érdekében; az erőfeszítés minimális
Műszaki adatok
- Kézi működtetés
- Kezelt poliamidból készült dobanyag élelmiszeripari használatra
Jellemzők:
- HGP-50 SZŐLŐZÚRÓ, ROZSDAMENTES ACÉL KÁD
- Tartály kapacitása: 20 liter
- Hengertávolság (mm): 2-8
- Méret (cm): 60*43*36,3
- Súly: 15 kg
- Aprítási kapacitás: 300KG/H
- CE szabvány
- ROZSDAMENTES ACÉL szín.